Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kuluttaja-asiakkaan rekisteriseloste ja henkilötietojen käsittely

Henkilötietolaki (523/99) 10 §

1. Rekisterinpitäjä

mav1
Papinsalmenkatu
20900 Turku
Puh. 0400 511 260

2. Rekisteriasioista vastaava

marjo viherkoski
papinsalmenkatu
20900 Turku
I
sotkirjaimet1 (at) gmail.com

3. Rekisterin nimi

Verkkokaupan tilauskanta

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisteritietojen käyttötarkoitus on verkkokaupan ja asiakkaan välinen asiakassuhteen hoito ja ylläpito sekä palvelun suunnittelu, toteuttaminen ja kehittäminen.
Tietoja käytetään tilausten toimittamiseen, laskuttamiseen ja asiakastiedottamiseen. Tietoja käytetään myös mahdollisten väärinkäytösten seuraamiseen ja selvittämiseen.

5. Rekisterin tietosisältö:

Asiakkaasta kerätään tilausten käsittelyyn tarvittavia perustietoja, kuten nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti.

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet:

Kaikki tiedot, jotka ovat henkilön itsensä ilmoittamat. Rekisterinpitäjä rekisteröi isotkirjaimet.com -verkkokaupan käyttäjästä ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa verkkotilausta tehdessään. Henkilötietoja kerätään henkilötietolakia noudattaen myös asiakkaan tehdessä tilausta puhelimitse, faksilla, sähköpostilla tai kirjeitse.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset:

Ei säännönmukaisia tietojen luovutuksia kolmansille osapuolille. Tietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

8. Rekisterin suojauksen periaatteet:
Asiakasrekisteri suojataan järjestelmään vahvalla salasanalla, joka on ainoastaan isotkirjaimet.com-verkkokaupan ylläpitäjien tiedossa.

9. Asiakkaan tarkastusoikeus:
Asiakkaalla on oikeus tarkastaa häntä koskevat asiakasrekisterissä olevat tiedot. Kun asiakas haluaa käyttää tarkastusoikeuttaan, hänen tulee lähettää omakätisesti allekirjoitettu tarkastuspyyntö asiakasrekisteristä vastaavalle henkilölle (katso kohta 2). Tarkastuspyynnössä asiakkaan tulee ilmoittaa nimensä, osoitteensa ja puhelinnumeronsa.

10. Tiedon korjaaminen:
Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai asiakkaan vaatimuksesta. Asiakkaan tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tiedon korjaamiseksi.

Evästeet

Tämä sivusto käyttää evästeitä tallentaakseen tietoja koneellesi.

Hyväksytkö evästeiden käytön?