Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tietosuojaseloste (GDBR)

1. Rekisterinpitäjä

mav1
Papinsaari
20900 Turku
Puh. 0400 511 260

2. Rekisteriasioista vastaava

marjo viherkoski
Papinsaari
20900 Turku
I
sotkirjaimet1 (at) gmail.com

3. Rekisterin nimi

Verkkokaupan tilauskanta

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisteritietojen käyttötarkoitus on verkkokaupan ja asiakkaan välinen asiakassuhteen hoito ja ylläpito sekä palvelun suunnittelu, toteuttaminen ja kehittäminen. Emme tee käyttäjiä koskevia profilointeja ja automaattisia päätöksiä.
Tietoja käytetään tilausten toimittamiseen, laskuttamiseen ja asiakastiedottamiseen. Tietoja käytetään myös mahdollisten väärinkäytösten seuraamiseen ja selvittämiseen. Henkilötietojen käsittelyn perusteena on oikeutettu etu ja lakisääteiset velvoitteet.

Markkinointitarkoituksia varten kerättyjen tietojen käsittelyn oikeusperusteena on suostumus. 

Henkilötietojasi vastaanottavat yrityksemme sekä sinä itse, jos keskustelemme esim.sähköpostitse.

5. Rekisterin tietosisältö:

Asiakkaasta kerätään tilausten käsittelyyn tarvittavia perustietoja, kuten nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti. säilytämme henkilötietojasi sähköpostiarkistossa sekä kirjanpitoaineistossa seitsemän vuoden ajan.

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet:

Kaikki tiedot, jotka ovat henkilön itsensä ilmoittamat. Rekisterinpitäjä rekisteröi isotkirjaimet.com -verkkokaupan käyttäjästä ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa verkkotilausta tehdessään. Henkilötietoja kerätään henkilötietolakia noudattaen myös asiakkaan tehdessä tilausta puhelimitse, sähköpostilla tai kirjeitse.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset:

Ei säännönmukaisia tietojen luovutuksia kolmansille osapuolille. Tietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

8. Rekisterin suojauksen periaatteet:
Asiakasrekisteri suojataan järjestelmään vahvalla salasanalla, joka on ainoastaan isotkirjaimet.com-verkkokaupan ylläpitäjien tiedossa.

9. Asiakkaan tarkastusoikeus:
Asiakkaalla on oikeus tarkastaa häntä koskevat asiakasrekisterissä olevat tiedot. Kun asiakas haluaa käyttää tarkastusoikeuttaan, hänen tulee lähettää omakätisesti allekirjoitettu tarkastuspyyntö asiakasrekisteristä vastaavalle henkilölle (katso kohta 2). Tarkastuspyynnössä asiakkaan tulee ilmoittaa nimensä, osoitteensa ja puhelinnumeronsa.

Sinulla on seuraavat oikeudet:

¤ oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot
¤ oikeus tietojen oikaisemiseen
¤ oikeus käsittelyn rajoittamiseen (voit esimerkiksi kieltää markkinoinnin)
¤ oikeus vastustaa käsittelyä
¤ oikeus peruuttaa suostumus (esim.markkinointiin)
¤ oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle. Huomioithan, että sinulla on ”oikeus tulla unohdetuksi” vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.

10. Tiedon korjaaminen:
Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai asiakkaan vaatimuksesta. Asiakkaan tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tiedon korjaamiseksi.

Evästeet

Tämä sivusto käyttää evästeitä tallentaakseen tietoja koneellesi.

Hyväksytkö evästeiden käytön?